24+ keert terug naar kantoor

Nu iedereen weer op adem komt en de wereld een nieuw normaal vindt, gaan we ook bij 24+ over naar een nieuwe manier van werken, ons nieuwe normaal.

Onze terugkeer naar kantoor pakken we gefaseerd aan zodat onze collega’s tijd en ruimte krijgen om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Vandaag nemen we de eerste stap en komen de collega’s elke week, 1 dag per week naar kantoor. Vanaf september komen we dan in het echte nieuwe normaal waarbij we 2 dagen per week op kantoor werken.

Waarom deze aanpak?
De voorbije 2 jaar zijn er heel wat nieuwe 24plussers gestart. Dat heeft ervoor gezorgd dat sommige collega’s elkaar nog niet in levende lijven gezien hebben. We willen de komende maanden dan ook maximaal inzetten op ons sterk 24+ DNA en zo de verbinding met elkaar en 24+ versterken. 
En we zien dat heel wat 24plussers hier echt zin in hebben.

“Ik kijk er naar uit om terug wat meer collega’s op de werkvloer te zien, dat sociaal contact is echt belangrijk voor mij en daar fleur ik helemaal van op.” – Vicky, Team Manager Nalatenschappen Intake.

We hebben ervoor gekozen om vanaf september over te gaan naar minimaal 2 dagen per week op kantoor. Dit zorgt ervoor dat een mooie balans behouden blijft tussen werk en privé.

Natuurlijk zijn onze medewerkers ook sneller, dan september, meerdere dagen welkom. Want we vinden het belangrijk dat, wanneer die nood er is, iedereen op kantoor kan zijn wanneer hij/zij dat wenst.

“Voor mij is het nodig om naar kantoor te komen. Mijn reistijd zorgt ervoor dat ik mijn knop kan omdraaien en thuis ook echt kan relaxen.” – Frederik, medewerker Backoffice Lease.

 

En dan nu?
Ons nieuwe normaal zorgt ervoor dat het 24+ kantoor geen standaard werkplek is zoals voor de pandemie. We maken er een echte ontmoetingsplaats van, die dient om samen te werken, elkaar te zien en te connecteren.

Daarvoor heeft ons facility team enkele nieuwe dingen voorzien op kantoor. Zo hebben we mooie relax ruimtes waar de collega’s tijdens de pauze kunnen vertoeven, een babbeltje kunnen slaan of kunnen pingpongen. Daarnaast hebben we een gloednieuw Starbucks koffiemachine en openen we binnenkort en heus Delhaize winkeltje in de refter waar een lekkere lunch of snack gekocht kan worden.

Kortom, 24+ staat klaar om onze collega’s de komende weken met open armen te ontvangen en hen een warm gevoel te geven.

Ook deel uitmaken van ons team? Check hier onze vacatures.