24+ viert de Dag van de contactcentermedewerker

Op donderdag 20 september 2018 was het de 3de editie van de dag van de contactcentermedewerker of de customer center medewerker. In 2016 is deze in het leven geroepen door het CC Forum.

Het was weer de leukste dag van het jaar voor de customer care medewerkers van 24+. Er werden tal van activiteiten georganiseerd om hen in de watten te leggen: een heerlijke stoelmassage, een ontspannende yoga- en make-up-sessie. ’s Middags konden de customer care medewerkers genieten van een lunch met koffiekoeken, pistolets, boterhammen, charcuterie, fruit, … en nog allerlei andere zaken. Vanaf ’s morgens werden de teammanagers en de andere stafleden ingezet om sapjes te maken voor de hardwerkende agents. Ze deden dit door op een fiets de blender in gang te trappen en zo een smoothie te maken! Perfect in het kader voor de ‘Week van de mobiliteit’. Ook met de ‘Fix je Fiets’ kon elke medewerker zijn/haar fiets, door een professionele hersteller, onder handen laten nemen. En dat was nog niet alles: als dessert kon je nog een verfrissend ijsje gaan halen aan de ingehuurde ijskar.

Om de dag in stijl af te sluiten, zijn we met de 1ste editie van het ‘24+ Café’ gestart. Dit op initiatief van één van onze medewerkers. Van 17u tot 20u kon je een glaasje cava, bier of super lekkere en gezonde homemade icetea drinken en een klein hapje eten. We willen dit in de toekomst 3 keer per jaar laten doorgaan en er telkens iets speciaals aan toevoegen.

Het was een goed gevulde dag vol activiteiten en allerlei soorten lekkernijen, zowel gezond als iets minder gezonde. Een goed evenwicht!

We willen iedereen bedanken die mee geholpen heeft die dag en vooral ook de medewerkers die zo enthousiast waren die dag. Daarvoor doen we het!