24plussers als ambassadeurs

Onze 24plussers weten als geen ander wat de job van customer care medewerker juist inhoudt. Omdat zij onze belangrijkste ambassadeurs zijn werd een aantal jaar geleden het initiatief ‘ik ken een toffe collega’ in het leven geroepen. Collega’s die collega’s zoeken en zo vrienden aan een leuke job helpen. Ze kunnen met passie vertellen over hun job en waarom ze anders is dan je soms zou denken.

 

Caroline (HCC): “Mensen denken dat onze job eentonig is. Niets is minder waar, we hebben heel veel afwisseling en kunnen constant bijleren. Daarnaast is het voor mij de ideale job om te combineren met mijn gezinsleven. Ik heb me altijd flexibel opgesteld wat ervoor gezorgd heeft dat 24+ ook heel flexibel naar mij toe is. Een groot pluspunt als je 3 kindjes rondlopen hebt thuis.”

 

Kimberly (HCC): “Dat was voor mij een van de grootste drijfveren om, via Caroline, te solliciteren bij 24+. Ik voelde dat ik klaar was voor een sprong maar die moest wel combineerbaar zijn met mijn gezin.
Dat heb ik hier echt gevonden.”

Kriz en Kristina

Bij 24+ vinden we het belangrijk dat collega’s goede begeleiding krijgen. Een goede opleiding wanneer je start is daar het begin van.

 

Kristina (HCC): “Mijn man werkt al enkele jaren voor 24+, het was me hier dus niet vreemd. Wanneer ik dan zelf een nieuwe uitdaging wou aangaan was de stap snel gemaakt.
Je merkt van bij de start hoe persoonlijk het hier is, je komt hier niet binnen als een nummertje. Je krijgt ook een meter/peter wanneer je start zodat je altijd iemand hebt waarbij je terecht kan, en ook je team manager staat altijd klaar mocht je vragen hebben of om even te vragen hoe het met je gaat.”

 

Dennis (HCC): “Het bedrijf geeft inderdaad om zijn mensen en dat is fijn, daar maken ze echt een verschil. Dat is ook een van de dingen die ik aan Mathew vertelde toen hij op zoek was naar een nieuwe job.Naast de doorgroeimogelijkheden (zowel horizontaal als verticaal), flexibiliteit in de organisatie en een diversiteit aan taken.
Hij heeft nadien niet lang moeten nadenken.”

Mathew en Dennis

Mathew (Digital Aftercare): “Klopt, ik heb mijn CV aan Dennis bezorgd en kon snel op eerste gesprek komen. Toen de helpdesk niet de ideale dienst bleek voor mij, aangezien het niet combineerbaar was met mijn hobby, werd met plezier gekeken waar mijn interesse nog lagen en waar ik intern terecht zou kunnen. Zo ben ik bij Digital Aftercare terecht gekomen.
Het is een heel gevarieerd takenpakket en dat maakt het werk heel leuk.”

 

Ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer hier voor een van onze openstaande vacatures.