Op de dag van de #customerexperience medewerker steekt CEO, Carl Buelens, een pluim op de hoed van de collega’s van het 24+ Customer Care Center

Elke vier seconden een klant geholpen of dossier afgewerkt: 516 keer bedankt

Vandaag, de derde donderdag van september, is een hoogdag bij 24+, het customer care center van KBC België. Op de dag van de Customer experience medewerker, steek ik dan ook graag openlijk onze fantastische équipe van meer dan 500 collega’s and counting een pluim op hun hoed. Ongeacht van op welke locatie ze werken, leggen ze telkens een focus op klantbeleving – onze plusfactor, met de veelzijdigheid van een Zwitsers zakmes en met veel empathie.

 

Zo ontzorgen mijn collega’s het hele jaar door klanten, adviseurs van de bankkantoren en verzekeringsagenten van KBC en CBC. Dat doen ze via telefoon, mail, chat, zowel in het Nederlands, Frans, Engels als het Duits. Ze verzorgen de niet-commerciële ondersteuning voor een waaier aan diensten zoals technische helpdesken voor digitaal bankieren.

 

Samen verzorgen onze enthousiaste collega’s jaarlijks meer dan een miljoen klantencontacten en handelen ze 1,6 miljoen klantdossiers feilloos af. Omgerekend komt dat neer op een indrukwekkend gemiddelde van één geholpen klant of afgewerkt dossier om de vier seconden. Tijdens het lezen van deze blog hielpen mijn collega’s opnieuw een paar dozijn klanten en werkten ze wederom een tiental klantendossiers af. Een welgemeende bedankt!

 

Het doet mij ook veel plezier dat 24+ sinds de coronacrisis niet alleen gegroeid is met ruim 100 medewerkers, maar dat collega’s zelf ook de tijd en ruimte krijgen en vinden om te groeien. Liefst 62% van onze huidige leidinggevenden en managers startten ooit als eerstelijnsmedewerker met een carrièretraject op maat. Iets wat onze plusfactor alleen maar ten goede komt.

 

Aan al onze customer experience medewerkers: geniet nog met volle teugen van jullie dag. En laat mij jullie weldra persoonlijk terug verwelkomen op kantoor in een feestelijke sfeer op ons nagelnieuwe terras. Ik heb het namelijk altijd fijn gevonden om het koffieapparaat met jullie te mogen delen. Tot snel!

 

Carl