Wegbeschrijving

24+ is gevestigd in Berchem in de nabijheid van de Antwerpse ring en het station van Berchem. U kunt ons gemakkelijk bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Bekijk hieronder de wegbeschrijving.

Tip: parkeerplaatsen zijn beperkt, gebruik de omliggende woonwijken om een plaatsje te vinden.

wegbeschrijving

Vanuit Brussel
Volg E19 richting Antwerpen; neem afrit 5a Berchem (linkerrijvak na de Craeybeckxtunnel)); aan de eerste lichten naar rechts, de Binnensingel op; bij de tweede lichten naar rechts, de Posthofbrug op; bij het rondpunt rechtdoor; aan de rechterkant bevinden zich 3 kantoorgebouwen; 24+ is gevestigd in het middelste gebouw.

Vanuit Gent
Volg E17 richting Antwerpen en neem de Ring R1 rond Antwerpen; neem afrit Wilrijk/Berchem; bij de lichten aan de afrit, linksaf, de Gerard Le Grellelaan op; bij de eerste lichten rechtsaf en de tunnel in; na de tunnel, bij de tweede lichten naar rechts, de Posthofbrug op; bij het rondpunt rechtdoor; aan de rechterkant bevinden zich 3 kantoorgebouwen; 24+ is gevestigd in hetmiddelste gebouw.

Vanuit Nederland
Volg A12/E19 richting Antwerpen en neem de Ring R1 rond Antwerpen; neem afrit 4 Berchem/Mortsel; bij de lichten aan de afrit, rechtsaf, de Mechelsebrug op; onmiddellijk aan de volgende lichten rechtsaf, de Binnensingel op; bij de volgende lichten naar rechts, de Posthofbrug op; bij het rondpunt rechtdoor; aan de rechterkant bevinden zich 3 kantoorgebouwen; 24+ is gevestigd in het middelste gebouw.

De kantoren van 24+ zijn gevestigd op het gelijkvloers, de eerste verdieping en het vierde. Vooraan het gebouw zijn parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers.