24+ nv
‘The Link’
Posthofbrug 6/8
2600 Berchem

Tel: 03/283 35 35
onthaal@24plus.be

Ons nieuw kantoor bevindt zich in het bedrijvencomplex van ‘The Link’. Momenteel kunt u ons gebouw duidelijk herkennen aan het grote reclamebord van BALOISE. Als u voor de 2 gebouwen staat, bevindt 24+ zich in het linkse gebouw. Onze ingang voor bezoekers is INGANG B en bevindt zich op het gelijkvloers onder het gebouw aan de linkerkant. Te herkennen aan de grote letter B op de ingang en aan de 24+ vlag voor de deur.

Alle bezoekers dienen zich aan te melden aan het onthaal op de 2e verdieping. Bij het weggaan moeten alle bezoekers ook uitchecken.

MET DE AUTO

U kunt voorlopig nog gewoon vrij in en uitrijden in onze ondergrondse parkeergarage. De in- en uitrit bevindt zich onmiddellijk links van het grote BALOISE bord. Neem in de parking LIFT B of de trap van ingang B naar de 2e verdieping. Dan komt u rechtstreeks uit aan het onthaal van 24+.

MET DE FIETS

U kunt uw fiets veilig stallen voor de inkom van het gebouw. Neem daarna inkom B en daarna de lift of de trap naar de 2e verdieping. U komt dan rechtstreeks uit aan het onthaal van 24+

MET HET OPENBAAR VERVOER

Trein
Het treinstation Antwerpen-Berchem bevindt zich op 850 meter van onze nieuwe locatie. Je kan daarna te voet (10 minuten wandelen) of met een stads ‘velo’ naar The Link gaan. Er is een nieuw Velo station aan de overkant van The Link.

Bus
Er is een bushalte net voor onze ingang. Halte Posthofbrug. Bussen 90, 91 en 92 houden hier halt.