Werken bij 24+

Werken bij 24+

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Ben jij gebeten door communicatie en sta je mensen graag te woord? Geef je de voorkeur aan flexibele uren en hou je van een levendige werkomgeving? Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou! Uiteraard met aantrekkelijke loonvoorwaarden.

24+ is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer – een niet-onbelangrijke troef. Bovendien kan je bij 24+ rekenen op een aangename, ergonomische en comfortabele werkplek. We bieden je ook een gedegen opleiding en hechten veel belang aan een individuele begeleiding.
Bekijk onze vacatures!

Zin om ons alvast wat beter te leren kennen? Kijk dan zeker eens op onze Instagram- en Facebookpagina, daar krijg je een blik achter de schermen van 24+.

Werken bij 24+ heeft tal van voordelen

Sinds juni 2018 is 24+ gestart met een fietslease programma. Ondertussen hebben al heel wat medewerkers hiervoor ingetekend. Bekijk het onderstaande filmpje, ontdek de voordelen ervan en zie hoe tevreden onze medewerkers zijn!

Onze medewerkerswaarden

We vinden het enorm belangrijk dat elk individu zich goed voelt bij ons en weet waar hij of zij terecht kan bij vragen of problemen. Om die reden hebben wij ook medewerkerswaarden gecreëerd in ons bedrijf. We zorgen ervoor dat iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar werk. Daarbij is niet de hoeveelheid werk dat verzet wordt het belangrijkste, maar wel de kwaliteit van de interactie met de klant.

24+ werkt met diverse teams, die elk hun eigen specialiteit hebben. Hierdoor is het een uitdaging om duidelijk en open te communiceren. We zien het als een evidentie om hierop in te zetten en zo elk team op de hoogte te houden van de nodige zaken.

Eveneens naar klanten toe is de juiste en een positieve communicatie zeer belangrijk. Onze ervaren opleiders geven de nodige opleidingen zodat de collega's hierin getraind worden en elk contact met een klant met de grootste zorg behandelen.

Bij 24+ kan je laten zien wat je in je mars hebt en wij laten je volop verder groeien.

 

 

 

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?