Werken bij 24+

Werken bij 24+

Omdat we een groeiend bedrijf zijn, zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Ben jij gebeten door communicatie en sta je mensen graag te woord? Geef je de voorkeur aan flexibele uren en hou je van een levendige werkomgeving? Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou! Uiteraard met aantrekkelijke loonvoorwaarden.

24+ is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer – een niet-onbelangrijke troef. Bovendien kan je bij 24+ rekenen op een aangename, ergonomische en comfortabele werkplek. We bieden je ook een gedegen opleiding en hechten veel belang aan een individuele begeleiding.
Bekijk onze vacatures!

Zin om ons alvast wat beter te leren kennen? Kijk dan zeker eens op onze Instagram- en Facebookpagina, daar krijg je een blik achter de schermen van 24+.

Werken bij 24+ heeft tal van voordelen

Sinds juni 2018 is 24+ gestart met een fietslease programma. Ondertussen hebben al heel wat medewerkers hiervoor ingetekend. Bekijk het onderstaande filmpje, ontdek de voordelen ervan en zie hoe tevreden onze medewerkers zijn!