Wie zijn we

24+ is het Customer Care Center voor KBC dat in 2008 werd opgericht door Carl Buelens, tevens CEO. Het is een joint venture van KBC en VAB Groep. 24+ levert dienstverlening aan KBC, CBC en KBC Brussels, maar ook aan andere KBC groepsondernemingen op grondgebied België (Omnia, Cera, ADD, KBC Securities, KBC Verzekeringen…). We verstrekken diensten in 4 talen: Nederlands, Frans, Engels en Duits.

24+ richt zich op telefonische, niet-commerciële en administratieve ondersteuning voor klanten, kantoren, verzekeringsagenten en KBC Live. We bouwden hier de voorbije jaren reeds heel wat expertise in op.

Binnen onze brede waaier aan klantcontacten staat de kwaliteit van onze interacties steeds centraal.
Ons doel is om bij alle interne en externe klanten een positief gevoel achter te laten en daarmee verder bij te dragen aan het imago, de producten of diensten van KBC Groep. Deze ’klantbeleving’ is wat we onze ‘plusfactor’ noemen.

Meer weten?

Onze missie

Enthousiast en met zin voor kwaliteit zorgt 24+ voor een waardevolle en klantgerichte beleving bij elk contact, als geïntegreerd onderdeel van de contactstrategie van KBC.

Ons DNA

betrokken

Betekent dat we als partner samenwerken en onze klant ondersteunen.

Elke klant is uniek en geen nummer. Bovendien gaan we respectvol met elkaar om en proberen steeds mee te denken.

contactcenter

Betekent dat onze klant altijd welkom is bij 24+.

We communiceren open en eerlijk. De klant moet een ‘feel-good’ gevoel krijgen door onze laagdrempelige, persoonlijke en no-nonsense aanpak.

ervaren

Betekent dat we pro-actief zijn. De klant kan met een gerust gevoel iets aan 24+ toevertrouwen. We stellen ons flexibel maar realistisch op. Bij ons werken getrainde professionals en ons bedrijf kenmerkt zich door weinig verloop.

gepassioneerd

Betekent dat we enthousiaste medewerkers hebben, die mogelijkheden zien, uitdagingen aangaan en innovatief denken.

We halen voor onszelf en voor onze klant alles uit de kast.

Ons team

Voor het welslagen van de verscheidenheid aan opdrachten staat een uitgebreid team van enthousiaste medewerkers garant. Die worden continu getraind en individueel gecoacht om het beste uit zichzelf te halen. Dankzij een grondige voorbereiding en briefing maken ze zich elke opdracht eigen en staan ze de klant vol vertrouwen te woord.

Zin om ons team te leren kennen?

Wie weet word jij onze nieuwe collega

Ons customer care center

Wie zich goed in zijn vel voelt, presteert beter. Daarom hechten we bij 24+ bijzonder veel belang aan een aangename, ergonomische en comfortabele werkplek, zowel op kantoor als op de thuiswerkplek. Sinds 2021 kunnen 24plussers tot 3 dagen per week telewerken.
We vinden het belangrijk dat ook voor onze telewerkers een aantal belangrijke elementen aanwezig zijn. Daarom voorzien we de nodige thuiswerkmiddelen zoals een ergonomische bureaustoel, een extra scherm, een klavier…

Op kantoor beschikken we over voldoende ruimte, zodat er geen storend achtergrondgeluid is. Onze 24+ medewerkers worden voorzien van de meest efficiënte tools om de klanten zo optimaal mogelijk verder te helpen.

Onze partners

KBC Groep
De KBC Groep is een geïntegreerde bank-verzekeraar voor hoofdzakelijk retail-, kmo- en midcapklanten. De groep concentreert zich op zijn thuismarkten in België en een selectie van landen in Centraal- en Oost-Europa. In de rest van de wereld is de groep selectief aanwezig in bepaalde landen of regio's.
Meer weten?

VAB
VAB is de grootste Vlaamse mobiliteitsclub, die voor haar leden zekerheid en bescherming nastreeft - zowel onderweg als op reis. VAB omvat pech- en reisbijstand, rijscholen, de verkoop van tweedehandswagens en tankkaarten en ook specifieke activiteiten naar de B2B markt zoals Depannage2000 en Fleet Services. De jarenlange ervaring van VAB met telefonische commerciële activiteiten en -ondersteuning, zowel inkomende als uitgaande oproepen en zowel in binnen- als buitenland, maakt dat ook 24+ customer care center perfect binnen de VAB Groep past.
Meer weten?