Wegbeschrijving

24+ NV
‘The Link’
Posthofbrug 6/8
2600 Berchem

Tel: + 32 3 283 35 35
onthaal@24plus.be

24+ nv bevindt zich in het bedrijvencomplex ‘The Link 2’ 6/8.

Ons gebouw staat vlak naast het gebouw ‘Citylink’ 11/16.

Als je voor de twee gebouwen staat, bevindt 24+ zich in het linkse gebouw. Onze bezoekersingang is INGANG B (te herkennen aan de grote letter B) en bevindt zich op het middenplein aan de linkerkant, vlak naast de Foodmaker. Je kunt hier de lift nemen naar de tweede verdieping. Alle bezoekers moeten zich aanmelden aan het onthaal op de tweede verdieping. Bij het weggaan, moet je ook weer uitchecken.

Met de auto

Enkel met een parkeerplaatsreservatie kun je met de wagen parkeren in de ondergrondse parkeergarage.

Contacteer onthaal@24plus of je 24+-contactpersoon voor een reservatie. Doe dat uiterlijk 24 uur op voorhand. Enkel aangemelde bezoekers kunnen binnenrijden aan de hand van nummerplaatherkenning. De in- en uitrit bevinden zich onmiddellijk links als je het terrein oprijdt.

Neem in de parking LIFT B naar de tweede verdieping. Je komt dan rechtstreeks bij ons onthaal.

Met de fiets

Je kunt je fiets veilig stallen voor de ingang van het gebouw. Neem ingang B en daarna de lift naar de tweede verdieping.

Je komt dan rechtstreeks uit aan het onthaal van 24+.

Met het openbaar vervoer

Trein

Het treinstation Antwerpen-Berchem bevindt zich op 850 meter van onze nieuwe locatie. Je kunt te voet (10 minuten wandelen) of met een ‘stadsvelo’ naar The Link gaan. Er is een nieuw Velostation recht tegenover The Link.

Bus

Er is een bushalte net voor onze ingang. Halte Posthofbrug. Bussen 90, 91 en 92 houden hier halt.