Fiets naar en op je werk

Vandaag zetten we de fiets in de kijker. Want fietsen is niet enkel gezond, het is ook een duurzame manier van je verplaatsen. En dat is iets wat we ook bij 24+ begrepen hebben.

24+ biedt al enkele jaren de mogelijkheid om een fiets te leasen. Onze 24plussers kunnen uit een groot assortiment aan fietsen en fietsdealers kiezen. In het pakket van de fietslease zit niet enkel de fiets maar ook het onderhoud van de fiets, een verzekering én fietsbijstand. Zo kunnen de collega’s veilig de weg op.

En dat werkt. 35% van onze collega’s hebben de voordelen van met de fiets naar het werk te komen al ontdekt en staan ’s morgens niet meer in de file. Daarvan heeft ongeveer 30% gekozen om een fiets te leasen via het initiatief. Mooie cijfers die we naar de toekomst toe nog willen versterken.

24+ is er daarnaast van overtuigd dat beweging ook op het werk kan. Op kantoor kunnen onze collega’s al fietsend werken. Op die manier kunnen collega’s die te ver wonen om met de fiets naar het werk te komen toch ook hun dagelijkse portie beweging inplannen.

Op dit moment hebben we maar liefst 10 deskbikes. Die kunnen gebruikt worden aan onze de verschillende zit/stabureaus. Om dit intern in de kijker te zetten hebben we begin mei een deskbike challenge gelanceerd. We hebben heel 24+ uitgedaagd om een vooraf uitgestippeld parcours te fietsen. Onderweg voorzien we enkele lekkere bevoorradingsposten