Groeien door ‘Groei!’

De laatste jaren kennen we een sterke groei binnen 24+. Een groei die in alle functies voelbaar is. Hoe pakken we die groei aan en hoe stimuleren we collega’s om mee te groeien in de organisatie? Dat lees je hier.

We vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers, hen kansen te geven en te laten groeien. Hiervoor lanceerden we in 2020 het interne project ‘Groei!’. Het project bestaat uit 3 trajecten: Operational Support, Kwaliteitscoach en Team Manager. In elk traject kunnen collega’s kennis vergaren die specifiek is voor die functie.

De trajecten zijn opgebouwd uit verschillende modules, die gekozen worden naar gelang de noden en op te bouwen kennis van de ‘groeier’ (collega in het traject). Zo kunnen bijvoorbeeld 2 collega’s in een zelfde traject zitten maar toch verschillende modules volgen. Op die manier spelen we in op de nog ontbrekende kennis die onze groeiers hebben om de volgende stap in hun carrière en onze organisatie te zetten.

Met dit project willen we elke 24plusser de kans geven zich verder te ontplooien en zijn/haar kennis te verbreden. Het bereidt hen voor op een mogelijke doorgroei binnen het bedrijf en stimuleert hen hun ambities uit te spreken en na te jagen.De eerste groeiers zijn hun traject gestart in september 2020 en mochten in oktober 2021 hun diploma in ontvangst nemen. Enkele van hen konden in diezelfde periode zelf al doorgroeien naar een nieuwe functie.

En ook dit jaar start er een groep van 25 enthousiaste 24plussers aan hun Groei! traject.
Benieuwd hoe het bij hen verloopt? Hou dan zeker onze website en social media in het oog waar we hen binnenkort aan het woord laten.