Maak kennis met … Wendy

Sinds 2018 maakt Wendy deel uit van onze 24+ familie. Ze werkt bij het team Nalatenschappen.

“Je kan ons omschrijven als de eerste hulp bij vragen omtrent een nalatenschap. Daarvoor hebben we een ruime kennis nodig van alles wat met nalatenschappendossiers te maken heeft.”

24+ heeft 2 teams die ondersteuning bieden bij nalatenschappen. Het intake team verzorgt het eerste contact met de nabestaanden van een KBC klant. Ze informeren én vragen informatie op, dit kan gaan van praktische info tot nodige documenten en eerste vragen die de familie heeft. 

Het team van Wendy staat klaar voor de nabestaanden, in elk stadium van het dossier. Ze beantwoorden vragen telefonisch, geven de nodige informatie en doen enkele administratieve controles.

“Er zit veel sociaal contact in onze job. We krijgen diverse mensen aan de lijn, dat gaat van kantoormedewerkers, notarissen tot advocaten en natuurlijk de nabestaanden zelf. Je kan ook echt iets betekenen voor deze mensen. We horen hen vaak in een moeilijke periode en ik krijg echt voldoening omdat je hen de nodige informatieve ondersteuning kan bieden. Wij zijn er voor hen als ze vragen hebben en zullen hen steeds zo goed mogelijk verder helpen.”

Niet enkel het werk zelf zorgt voor een leuke job. Het team vormt daar ook een belangrijk onderdeel van. “We hebben een leuk team. We kunnen bij elkaar terecht om even ons hart te luchten en kunnen altijd op elkaar rekenen. Je hebt je collega’s echt wel nodig. Al werk ik ook graag enkele dagen van thuis. De afwisseling tussen thuiswerk en werken op kantoor is ideaal. Je hebt afwisseling in omgeving.”

“Mensen zeggen me wel eens dat je het in mijn gesprekken hoort dat ik mijn job graag doe en dat is ook zo!”