Werken bij 24+

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Ben jij gebeten door communicatie en sta je mensen graag te woord?
Geef je de voorkeur aan flexibele uren en hou je van een levendige werkomgeving?
Dan hebben wij misschien wel dé job voor jou! Uiteraard met aantrekkelijke loonvoorwaarden.

24+ is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, een belangrijke troef. Bovendien kun je bij 24+ rekenen op een aangename, ergonomische en comfortabele werkplek. We bieden je ook een gedegen opleiding en hechten veel belang aan een individuele begeleiding.

Onze medewerkerswaarden

We vinden het enorm belangrijk dat onze medewerkers zich goed voelen bij ons en weten waar ze terecht kunnen bij vragen of problemen. Om die reden hebben wij ook medewerkerswaarden gecreëerd in ons bedrijf. We zorgen ervoor dat iedereen gewaardeerd wordt voor zijn of haar werk. Daarbij is de kwaliteit van de interactie met de klant een heel belangrijk element.

24+ werkt met diverse teams, die elk hun eigen specialiteit hebben. Daardoor is het een uitdaging om duidelijk en open te communiceren. We zien het als een evidentie om hierop in te zetten en zo elk team op de hoogte te houden.

Ook naar klanten is de juiste en een positieve communicatie zeer belangrijk. Onze ervaren opleiders geven de nodige opleidingen zodat de collega's elk contact met een klant met de grootste zorg behandelen.

Bij 24+ kun je laten zien wat je in je mars hebt en wij laten je volop verder groeien.

Werken bij 24+ heeft tal van voordelen

https://www.youtube.com/watch?v=3qOWPNHn7J0

Zin om ons wat beter te leren kennen?

Kijk dan zeker eens op onze Instagram- en Facebookpagina, daar krijg je een blik achter onze schermen.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team?

Solliciteer hier!